10 år av framgångsrika möten

Pär Lager

Senior rådgivare och författare

Om föreläsningen


Effektivt förändringsarbete

Vår värld är komplex och förändringstakten hög. Få, om ens någon kan förklara hur saker hänger ihop och vad som påverkar vad då det ständigt ändrar sig. Omvärldsbevakning och bra kommunikation blir därför allt viktigare för organisationer för att kunna fatta bättre beslut och få en lärande organisation som hänger med i sin samtid, analyserar trender och kan agera klokt för att möta sin framtid.

Men, hur skapar man en förändringsdriven kultur med delaktiga medarbetare som med självklarhet bidrar och utvecklar sig och organisationen utan att chefen behöver driva på? Vad kan HR göra för att bidra till ett effektivt förändringsarbete? Pär Lager delar med sig av sin breda erfarenhet inom området, den senaste forskningen och visar hur man spanar smart med olika modeller som hjälper er att upptäcka och agera snabbare på förändringar.

Om Pär

Pär är född i Stockholm, men växte upp i lilla Hjo. Sedan 1991 är han tillbaka i storstan. Han är gift med Kerstin och tillsammans har de tvillingarna Hedda och Didrik samt hunden Flinga och hästen Hitchi.

Tidigare cyklade Pär på heltid och var då med i svenska cykellandslaget. Än idag blir det mycket träning på fritiden, då han är instruktör i karate (svart bälte) och fortsatt håller igång med olika former av konditionsidrotter.

Yrkesmässigt har Pär en bred erfarenhet, då han arbetat med omvärldsanalys, kommunikation och ledarskap i en rad olika typer av bolag sedan 1999. Idag arbetar han som senior rådgivare och författare, men har även flera varierande styrelseuppdrag.