Arbetsrättsliga nyheter med Ingela Malmborg och Emelie Svensäter Jerntorp
Emelie och Ingela guidar dig genom de senaste och viktigaste lagändringarna som berör arbetsrätten. Utöver de senaste arbetsrättsliga nyheterna får du även ta del av framtidsspaning på vilka nyheter som är på gång under året.
Nya AD-domar med Ingela Malmborg och Emelie Svensäter Jerntorp
Du får en genomgång av de mest intressanta och omtalade AD-domarna från det gångna året som berör dig som personalansvarig. Även här är det Ingela och Emelie från Vinge som tar dig igenom och presenterar de senaste och mest intressanta rättsfallen.
Arbetsmiljö- och straffansvar med Georg Frick
Hur har coronapandemin synliggjort arbetsgivarens arbetsmiljö- och straffrättsliga ansvar? Vad kan vi lära inför framtiden? Och hur ska arbetsgivare kunna förbereda sig för det okända?
Lunch
Avnjut en sittande lunch i hotellets restaurang.
Effektivt förändringsarbete med Pär Lager
Hur skapar man en förändringsdriven kultur med delaktiga medarbetare som med självklarhet bidrar och utvecklar sig och organisationen utan att chefen behöver driva på? Vad kan HR göra för att bidra till ett effektivt förändringsarbete?
Förutsättningar för ett hållbart arbetsliv med Stefan Tengblad
Hur bygger man upp ett starkt medarbetarskap på en arbetsplats och hur tar man tillvara på medarbetares engagemang och arbetsglädje?
Engagemang för förändring, misstag för framgång med Pontus Bodelsson
Misstag kan skapa positiv kraft och Pontus bjuder på sina bästa misstag – och lärdomarna de ledde fram till.
Visst låter det intressant?